Tannlegene i Akersgata

Hos oss vil du bli møtt av trivlige tannleger med stor omsorg for sine pasienter og bred faglig kompetanse. Vår filosofi er at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og at du får ta del i de valgene som må gjøres underveis. Før behandling vil du få vite hva den vil koste, og hvis ønskelig  få et skriftlig kostnadsoverslag.

Du vil få personlig oppfølging av tannlegen som behandler deg, og vi tilpasser behandlingen etter dine behov og økonomi. Vi har god erfaring med pasienter som har tannlegeskrekk. Hvis du kan klare ”dørstokkmila” klarer vi resten sammen med deg.

Tannlegene i Akersgata har en klinikk med helt nytt og oppdatert utstyr i nye og fine lokaler.  Vi ligger svært sentralt midt i Oslo sentrum. Det er t-bane, trikk og buss i umiddelbar nærhet, og muligheter for parkering hvis du ønsker å kjøre bil (Sentrum/Ibsen P-hus).

 

Åpningstider:

Mandag kl. 08.15-18.00

Tirsdag-fredag kl. 08.15-15.45

Våre ansatte

Linda Evang

Tannlege

Linda er opprinnelig fra Toten. Hun ble ferdig utdannet tannlege ved odontologisk fakultet i Oslo i 2004 og er allmenntannlege. Siden 2011 er hun eier av praksisen. Før det har hun jobbet både offentlig og privat som tannlege, og på tannlegevakten i DOT. Hun har derfor bred erfaring fra ulike områder innen tannlegefaget, også med pasienter som har odontofobi(tannlegeskrekk). Linda er også utdannet bioingeniør.

Kristin B. Danielsen

Tannlege

Kristin er fra Oslo og ble utdannet ved tannlegehøyskolen i Oslo sammen med Linda i 2004. Hun har jobbet offentlig, privat og ved studentsamskipnaden før hun begynte i Akersgata i 2014. Nå jobber hun på tannlegehøyskolen en dag i uken og resten av uken hos oss. Kristin har godkjenning til å gjøre implantatprotetikk med refusjon fra Helfo.

Gunnar Omland

Tannlege, spesialist i kjeveortopedi (tannregulering)

Gunnar er spesialist i tannregulering og har siden januar 2014 vært tilknyttet klinikken. Han har lang og bred erfaring innen kjeveortopedi, og jobbet som instruktør ved Tannlegehøyskolen i 15 år. Han har vært kjeveortoped siden 1982. Gunnar er på god vei til å bli pensjonist og tar derfor ikke inn nye reguleringspasienter.

Tugba Kaya

Tannhelsesekretær

Tugba er personen bak den blide stemmen du ofte møter i telefonen. Hun er utdannet tannhelsesekretær og vært tilknyttet klinikken i flere år. Hun kan hjelpe deg med mye, bl. annet å bytte timer og andre ønsker eller spørsmål.

Serme Dije

Tannhelsesekretær

Hun er den andre blide stemmen du møter i telefonen og er like blid og hjelpsom på klinikken. Serme er utdannet tannhelsesekretær sammen med Tugba. Hun er det siste tilskuddet i teamet vårt og begynte å jobbe hos oss i 2017.

Vi er her for å hjelpe deg!

Tannlegene i Akersgata ligger svært sentralt midt i Oslo sentrum.
Det er t-bane, trikk og buss i umiddelbar nærhet, og muligheter for parkering hvis du ønsker å kjøre bil (Sentrum/Ibsen P-hus).
Send oss en mail på knappen under eller ring oss på telefon: 22 42 96 99